Sport

Handbal feminin, Liga Naţională, HCM Rm. Vâlcea - SCM Craiova 20-31 (14-16)

SCM Craiova câştigă categoric derby-ul cu HCM Rm. Vâlcea şi termină sezonul pe locul 4

Echipa feminină de handbal SCM Craiova s-a impus categoric, scor 31-20, în deplasare, în faţa formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea, în ultima etapă a Ligii Naţionale. Craiova termină sezonul pe locul 4, în timp ce HCM Rm. Vâlcea pe poziţia a 7-a.

Meciul din Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea a fost dominat de fetele pregătite de Bogdan Burcea de la un capăt la altul. Craiova a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, 16-14, pentru ca în partea a doua a jocului să se dezlănţuie pe tabela de marcaj.

Pentru SCM Craiova urmează meciul din optimile de finală ale Cupei României, unde va întâlni formaţia HC Zalău, joi, 4 mai, de la ora 19.00, la Zalău. Vâlcea este calificată direct în sferturile de finală.

Vâlcencele termină actuala ediţie de campionat pe locul 7, cu 28 de puncte acumulate în cele 22 de jocuri. Bilanţ final: 9 victorii, 1 egal şi 12 eşecuri.

SCM Craiova: Dumanska, Stanciu, Paşca – Nikolic 8, Zamfir 6, Landre 5, Elisei 3, Ianaşi 2, Apipie 2, Burlachenko 2, Băbeanu 1, Trifunovic 1, Andrei 1.

Luminiţa Dinu: ”Îmi cer scuze publicului, în numele întregii echipe!”

Antrenorul secund al HCM Rm. Vâlcea, Luminiţa Dinu, a cerut scuze fanilor echipei pentru rezultatele negative din ultimele şase etape. ”Sunt dezamăgită pentru fanii noştri, noi am făcut rezultate, noi i-am adus pe suporteri în Sala Traian, apoi tot noi i-am dezamăgit prin înfrângeri dureroase. În numele întregii echipe, îmi cer scuze pentru cele întâmplate în ultimele şase jocuri! Îmi doresc ca publicul să revină sezonul viitor şi să susţină echipa şi la bine şi la greu”, a declarat Luminiţa Dinu.

Luminiţa Dinu crede că accidentările dese şi presiunea şi-au pus amprenta pe finalul de sezon. ”Ne-am dorit victoria, dar una e să doreşti şi alta este să poţi. Ultimele şase etape am luat bătaie la diferenţe mari, nu vreau să găsesc scuze, dar nu am avut lotul întreg, ba erau fete accidentate, ba erau răcite, e greu să te antrenezi într-o formulă şi să joci cu alta. Cât timp nu am avut presiune, au fost rezultate bune, apoi am vrut mult mai mult, cupe europene, dar nu avem lot pentru aşa ceva”.

Clasament:

1. CSM Bucureşti 63 pct.
2. HC Dunărea Brăila 49
3. HC Zalău 45
4. SCM Craiova 44
5. CSM Roman 34
6. ASC Corona 2010 Braşov 28
7. HCM Rm. Vâlcea 28
8. CSM Bistriţa 27
9. U Cluj 21
10. CS Măgura Cisnădie 21
11. CSU Danubius Galaţi 14
12. CSM Unirea Slobozia 11

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...