Administraţie

Avertizare ignorată

Craiovenii trec pe Podul Suspendat, unde accesul este interzis

Craiovenii îşi pun viaţa în pericol pentru o poză sau pur şi simplu pentru a vedea parcul Nicolae Romanescu de la o înălţime de 25 de metri. Ignoră averizarea Primăriei Craiova, prin care se interzice accesul pe podul suspendat din parcul Romanescu şi trec chiar şi cu copiii pe acolo.

Primăria municipiului Craiova a restricţionat accesul din data 29 martie 2017, pentru efectuarea unor verificări tehnice. Plasa de siguranţă pusă la intrare a fost însă ruptă şi oamenii trec pe sub aceasta. Mai mult decât atât, au distrus şi afişele cu mesajul: "Accesul interzis!". Nu contează că se pot accidenta oricând din cauza traverselor din lemn care au fost rupte din podeaua podului pentru că foarte mulţi care trec pe pod vor cu orice preţ să îşi facă o poză.

Podul a fost închis în data de 29 martie din cauza unor probleme tehnice. Nu se ştie însă care este data limită până la care podul va fi închis. "El a fost închis acum două săptămâni pentru că există riscul de accidente acolo, sunt câteva scânduri de la baza podului lipsă şi, între timp, au dispărut semnele de închidere şi o plasă care era inscripţionată cu «trecerea interzisă»", a declarat Mihail Genoiu, primarul interimar al Craiovei.

Podul Suspendat a fost construit în 1901-1902, leagă două dintre dealurile din parc şi este o punte peste lacul care se întinde pe 4 hectare. Peisajul Podului Suspendat deasupra lacului pe care vizitatorii se pot plimba cu barca scoate în evidenţă stilul romantic al Parcului Romanescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...