Special

Poveste trasă la indigo

În urmă cu patru ani, un copil din Segarcea - Dolj era salvat din fântână

Tragedia bebeluşului de nici doi ani din Teleorman care a scăpat în fântână pare trasă la indigo cu povestea copilului de trei ani din Segarcea - Dolj, care a trecut prin clipe similare acum 4 ani. Doar că în acest caz, copilul a fost scos la suprafaţă după numai două ore, de un adolescent de 14 ani, pe care pompierii l-au legat cu o cordelină de picioare.

Familia Ruiu din Segarcea îşi aminteşte cu groază de clipele prin care au trecut pe 12 aprilie 2013. Băiatul lor de numai 3 ani a căzut în fântâna din curte adâncă de aproape 10 metri. Nu-şi explică nici acum cum s-a întâmplat. "Ştiu că şi la noi s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă, am fost tot timpul cu ochii pe ei, tot timpul am căutat să nu îi lăsăm singuri, dar când este să se întâmple râul, se întâmplă indiferent ce am face noi", spune Gabriel Ruiu, tatăl copilului salvat.

Sunt recunoscători că, în cazul lor, copilul a fost scos după numai două ceasuri la suprafaţă, cu ajutorul unui adolescent de 14 ani. Cristian Becheanu, un vecin, a avut curaj să se lase coborât în fântână şi să recupereze copilul.

Cristi, salvatorul, are acum aproape 19 ani şi e în continuare vecin cu familia Ruiu şi prieten cu copilul pe care l-a salvat. De povestea din Teleorman a auzit de la bunicul său, care a stat ieri toată ziua cu ochii la televizor şi sufletul la gură.

În iulie 2014, la Serbăneşti în Olt, un copil de 4 ani a căzut tot într-o făntănă şi a rămas blocat la 8 metri adăncime. Pompierii au reuşit în timp record sa demonteze practic puţul şi să ajungă la copilul care a scăpat nevătămat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...