Ultima Oră

S-a activat codul roşu

Cinci morţi într-un grav accident la Pădurea Sarului

UPDATE:

O femeie, doi bărbaţi şi doi copii au murit, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un grav accident, luni după-amiază, fiind lovite de un TIR, în judeţul Olt, pe DN 65 la Pădurea Saru. La faţa locului a intervenit şi elicopterul SMURD, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

...........................

A fost activat codul roşu de intervenţii la Pădurea Sarului din judeţul Olt. Cinci persoane sunt grav rănite şi o femeie a decedat. Accidentul a avut loc pe DN 65 – E 574, în Pădurea Saru. În impactul violent au fost implicate un TIR şi două autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt şi autosanitare ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt.

„Din datele preliminare, în accident au fost implicate un TIR şi două autoturisme. Sunt trei victime încarcerate, iar doi copii au fost preluaţi de echipajele SAJ în stop cardio-respirator. La faţa locului intervin două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje ale SAJ Olt”, a precizat plutonierul major Alin Băsăşteanu de la ISU Olt.

Doi copii au fost preluaţi de ambulanţe şi trimişi la spital în stop cardio-respirator, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident, luni după-amiază, cu un TIR, la Pădurea Saru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...