Sub Lupă

Bebeluş mort la ATI

Medici acuzaţi de malpraxis la Spitalul de Urgenţă Craiova

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Familia unui bebeluş de patru luni acuză medicii de moartea micuţului.

Bebeluşul a fost internat în data de 20 aprilie la secţia pediatrie a Spitalului de Urgenţă Craiova cu pneumonie şi dermatită. A fost mutat în Secţia Terapie Intensivă, unde, ieri după amiază, a intrat în stop cardio-respirator şi a murit. „Cine este vinovat să plătească pentru moartea copilului meu. Nu mi-au spus absolut nimic ce are. Niciun doctor nu mi-a spus absolut nimic. M-au gonit de la spital acasă, de 2-3 ori. Mi-au zis că noi venim degeaba cu el la spital şi copilul n-are nimic. Copilul nu mai este”, spune tatăl bebeluşului, Adrian Popescu.

Medicii se apără şi spun că ar fost agresaţi. “Tatăl copilului a agresat verbal şi fizic medicul de gardă, pe care l-a insultat, i-a adresat injurii şi pe care l-a ameninţat chiar cu moartea, după spusele colegilor mei. Medicii au informat des familia despre starea gravă a copilului şi despre agravarea acestei stări”, a declarat Dr. Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Poliţia a deschis o anchetă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...