Administraţie

Beneficiarii nu au fost găsiţi acasă

Se prelungeşte termenul de distribuire a tichetelor sociale

Primăria Municipiului Slatina prelungeşte termenul de distribuire a tichetelor sociale pentru persoanele care nu au fost găsite la domiciliu. Termenul limită va fi 25 aprilie.

Dacă şi de această dată vor rămâne tichete sociale neridicate, atunci beneficiarii mai au o ultimă şansă pentru a intra în posesia lor în ultima săptămână a acestei luni, după data de 26 aprilie inclusiv, când vor fi aşteptaţi la sediul Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (lângă piaţa Fraţii Buzeşti) din cadrul Primăriei Slatina. Reamintim că acţiunea de depunere a cererilor pentru Tichetele Sociale de Paşti s-a derulat în perioada 16 ianuarie - 28 februarie, interval în care cca. 6.100 persoane care îndeplineau condiţiile pentru a se număra printre beneficiari (persoane cu handicap grav/accentuat şi pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei) au depus cereri în sensul anterior menţionat; în final au fost validate 5.964 de cereri, dintre care au rămas nedistribuite până la ora actuală aproximativ 100 de tichete sociale. Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate până la finele acestui an pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curăţenie şi igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Beneficiarii pot valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 122 de unităţi comerciale de pe raza municipiului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...