Eveniment

Scandal într-un bar din Milcov - Olt

Reţinut pentru ultraj după ce a bătut doi poliţişti

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au reţinut, miercuri seara, un bărbat în vârstă de 44 ani, din comuna Milcov, Olt, fiind acuzat de săvârşirirea infracţiunilor de ultraj comise prin violenţă şi ameninţare asupra a doi lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Olt.

“În fapt, s-a reţinut că, în cursul zilei de 18.04.2017, cei doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Olt, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, s-au prezentat la barul SC TUDOR ELFY FRESH SRL Milcov, întrucât s-a cerut intervenţia acestora de către barman, ca urmare a faptului că o persoană de sex bărbătesc (inculpatul TA), provoca scandal. În acea împrejurare, victimele au fost ameninţate, iar una dintre acestea, respectiv V.A. a fost lovită cu o furcă de către inculpatul T.A., fiindu-i provocate leziuni traumatice pentru a căror vindecare i-au fost necesare 1-2 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că unul dintre poliţişti a fost lovit cu un corp ascuţit.

“Bărbatul a mai comis fapte de natură penală, inclusiv infracţiuni de acelaşi gen, iar faptele pentru care a fost reţinut au fost comise în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...