Special

„Colegii” poliţiştilor

Câinii poliţişti din Dolj, pregătiţi să iasă în stradă pentru a prinde hoţii

În prezent, poliţiştii din Dolj au în dotare 21 de câini poliţişti care sunt folosiţi de oamenii legii în patrulele de intervenţie.

Ultimii patru câni din rasa ciobănesc german s-au antrenat, în urmă cu două luni, împreună cu conductorii poliţişti doljeni, timp de 16 săptămâni, unde au fost îndrumaţi de instructori specializaţi şi cu experienţă pentru îndeplinirea serviciului de patrulare şi intervenţie. Aceştia s-au alăturat celorlalţi câini din dotarea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

„Printre cei 21 de câini ai IPJ Dolj regăsim unii care sunt special antrenaţi pentru îndeplinirea misiunilor de patrulare şi intervenţie, alte patrupede antrenate pentru identificarea tutunului sau a produselor din tutun, dar şi folosiţi în identificarea urmărirea urmelor. Câinii poliţişti acţionează împreună cu poliţiştii doljeni pentru creşterea gradului de siguranţă publică din judeţul nostru şi asigurarea unui serviciu poliţienesc modern şi la cele mai înalte standarde de calitate pentru cetăţenii din Dolj în slujba cărora suntem zi de zi”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...