Inedit

Comenzi pe bandă rulantă pentru 1 iunie

O ingineră din Slatina, creatoare de păpuşi din lână


O tânără de 30 de ani din Slatina - Olt a făcut o afacere cu păpuşi din lână pe care le confecţionează într-o casă bătrânească din Cârlogani din judeţul Olt.


Păpuşile din lână au chipul fetiţelor pentru care sunt create şi ajung atât în ţară cât şi în străinătate. Acum, pentru 1 iunie, creatoarea are foarte multe comenzi de la părinţii care vor să facă un cadou pentru cei mici.

Loriana Prioteasa a creat prima păpuşă în urmă cu patru ani şi niciodată nu s-a gândit că va ajunge să facă o afacere din asta.

„Punctul de pornire al afaceri mele a fost fetiţa mea ce mare, Daria, căreia am încercat să-i caut o păpuşă cadou de ziua ei şi nu i-a plăcut niciuna. Păpuşile erau din plastic şi astfel am căutat alternative. Atunci m-am apucat să îi creez eu una şi am fost foarte mândră de ceea ce a ieşit”, spune creatoarea.

Tânăra a cumpărat lână şi s-a apucat de treabă. A făcut prima păpuşă şi a postat pe internet o poză cu aceasta. A fost apreciată de foarte multe mămici, care au căutat-o pentru a le confecţiona şi lor pentru fetiţe. Creatoarea este foarte mândră acum că hobby-ul ei a devenit o afacere.

O păpuşă este confecţionată în două zile, iar preţurile pleacă de la 150 de lei şi pot ajunge şi la 400 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...