Eveniment

Traficanţi de droguri reţinuţi de procurorii DIICOT

Clienţii erau elevi şi studenţi

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova au făcut, azi, 25 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului Craiova şi judeţele Dolj şi Olt, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, respectiv efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Anchetatorii au stabilit că pe raza judeţului Craiova, s-a constituit un grup infracţional organizat în scopul traficului şi consumului ilicit de droguri de risc (cannbis), gruparea distribuind cannabis în cluburile, discotecile şi mediul consumatorilor din Craiova, drogurile fiind procurate din Italia. Totodată, unul dintre membrii grupării, a dezvoltat o reţea de consumatori de droguri de risc (cannabis), formată din elevi şi studenţi, care locuiesc în raza sa de domiciliu, pe care îi contacta telefonic şi cu care se întâlnea în zona centrală a Craiovei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză, au fost identificate şi ridicate 25 de plicuri cu substanţe cu efect psihoactiv, 5 g. de substanţe psihoactive, 500 de g. de materie vegetală verde-oliv, 9 resturi de ţigări confecţionate, telefoane mobile, 200 de euro şi aproximativ suma de 300 de lei. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au reţinut 6 dintre membrii reţelei, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...