Sub Lupă

Francez arestat pentru contrabandă cu arme

A introdus ilegal un pistol în ţară şi a împuşcat un doljean

Să aduci o armă din Franţa fără să o declari la Vamă şi să tragi cu ea în cine îţi iese în cale este foarte simplu. A dovedit-o un cetăţean francez la sfârşitul săptămânii trecute, când a venit cu un pistol pe la Vama Nădlac şi a reuşit să treacă cu el fără ca cineva să îl verifice.

Din gelozie, acesta a tras într-un bărbat care se pare că avea o relaţie cu una dintre prostituatele francezului. Acum, el este cercetat pentru tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă.

Francezul Samuel David Parra a cunoscut-o în cursul anului 2016 pe Doina, o tânără domiciliată în comuna Bârca şi care practica prostituţia la Paris. Parra a venit acasă la Doina de mai multe ori, iar ultima dată a intrat în ţară joi, pe 6 aprilie, pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac, înarmat. Bărbatul a găsit-o pe prostituată cu un bărbat, pe care l-a împuşcat cu arma pe care a introdus-o ilegal în ţară.

“A scos pistolul şi a tras în toţi”. “De ce? Ştiaţi că are armă?” “Nu, nu am ştiut nimic. Nu a ştiut nimeni.” “Dar de ce a făcut lucrul acesta?” “Gelozie.” “Era gelos pe dumneavoastră?” “Foarte.” “Era iubitul dvs.?” “Peşte”, a declarat Doina Avram (foto).

Procurorii vor acum să afle cum a reuşit bărbatul să înşele vigilenţa vameşilor. “Am luat legătura cu cei de la vamă să vedem cum a reuşit să treacă. S-au dispus cercetări şi urmează să ne vină răspuns la adresele pe care le-am efectuat", susţine Magda Bădescu, procuror. Samuel David Parra a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...