Politică

Deputatul Eugen Neaţă a depus un amendament pentru corectarea inechităţilor între angajaţii cu funcţii de execuţie şi funcţiile de demnitate publică numite sau alese

Deputatul Eugen Neaţă a depus, împreună cu Daniela Oteşanu, un amendament la Ordonanţa de Urgenţă nr. 2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative prin care inechităţile între angajaţii cu funcţii de execuţie/conducere şi funcţiile de demnitate publică numite sau alese trebuie corectate înainte de aplicarea legii unitare de salarizare.

“Având în vedere recentele modificări din domeniul salarizării şi a faptului că aplicarea acestor dispoziţii a condus la o serie de inechităţi între angajaţii cu funcţii de execuţie/conducere şi funcţiile de demnitate publică numite sau alese, şi, ţinând cont că aceste inechităţi trebuie corectate înainte de aplicarea legii unitare de salarizare, împreună cu colega mea, deputat Daniela Oteşanu, am depus un amendament la Ordonanţa de Urgenţă nr. 2/2017 privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative. Prin această propunere dorim aducerea unei completări la Ordonanţa nr. 2/2017 şi introducerea unui nou articol, art. II, care să explice clar data la care vor putea beneficia de această majorare a salariilor/indemnizaţiilor cu 30% primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene”, a declarat deputatul Eugen Neaţă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...