Administraţie

Drumurile judeţene, în atenţia Consiliului Judeţean Vâlcea

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a mobilizat angajaţii din instituţiile subordonate, înaintea sărbătorilor pascale, pentru a repara şi igieniza toate drumurile principale din judeţ, o atenţie deosebită având arterele care fac accesul spre mănăstiri şi biserici.

Rădulescu a verificat personal lucrările la aceste intervenţii, una dintre ele fiind cea din comuna Muereasca. Reprezentanţii RAJDP au efectuat în Muereasca lucrări de reparare şi modernizare a drumului ce duce la Mănăstirea Frăsinei, intervenind şi la câteva poduri şi podeţe din zonă.

“Am început prin RAJDP un program prin care reparăm şi intervenim pe toate drumurile judeţene care duc la mănăstiri, la lăcaşuri de cult, mai ales că vin Sărbătorile de Paşte. La Muereasca, avem pe DJ 658 mai multe intervenţii, consolidări de maluri, reparăm tot ceea ce înseamnă semnalizare. Facem întreţinere şi reparaţii generale la acest drum care duce la Mănăstirea Frăsinei, unul dintre locurile cele mai frumoase din România. Vrem să ne asigurăm că turiştii care vor veni de Paşte aici, dar şi cetăţenii, beneficiază de condiţii optime pe acest drum judeţean extrem de important. Bineînţeles că aceste lucruri nu le putem face decât printr-o colaborare foarte bună pe plan instituţional pe care o avem cu primăria din localitate, cu domnul primar Ion Ungureanu, căruia eu îi mulţumesc pentru modul cum a receptat eforturile noastre şi încercăm să facem treabă pentru comunitate, lăsând deoparte orice altă chestiune cum ar fi cea politică”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

“Vreau să-i mulţumesc domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru că astăzi a făcut această vizită la noi în localitate. A fost o vizită constructivă, am adus în discuţie anumite aspecte cu care noi ne confuntăm la nivel de localitate, iar domnul preşedinte a fost foarte receptiv. Eu cred că va fi o colaborare foarte bună, în primul rând în folosul comunităţii noastre. Domnul preşedinte ne-a promis că ne va sprijini şi cu alte proiecte pe care noi le-am iniţiat la nivelul consiliului local. De când este domnul Rădulescu la conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea, noi am discutat şi am ţinut legătura tot timpul şi am primit sprijin de fiecare dată, dovadă fiind că, de două săptămâni, în localitate se lucrează pentru amenajarea podurilor, lărgirea podurilor, pentru că erau unele foarte înguste, fiind construite în urmă cu 40 de ani”, a declarat Ion Ungureanu, primarul localităţii vâlcene Muereasca.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...