Economic

1.000 de angajări la Ford Craiova

Ford România a anunţat, joi, că a demarat procesul de recrutare a 976 de persoane care vor sprijini producţia viitoarei generaţii a SUV-ului de clasă mică EcoSport, care va demara în această toamnă.

Se caută operatori de bază şi calificaţi care se vor alătura actualilor 2.715 angajaţi ce lucrează în zonele de producţie vehicule şi motoare. “Ne bucurăm să putem anunţa astăzi că adăugăm aproape 1.000 de noi locuri de muncă la uzina de producţie de ultimă generaţie pe care o deţinem la Craiova, aducând astfel numărul total de angajaţi la peste 3.650”, a declarat John Oldham, preşedintele Ford România. “Noile posturi merg în paralel cu transformarea uzinei noastre, operaţiune care a debutat în cursul iernii trecute cu scopul de a sprijini producţia viitorului Ford EcoSport”, a adăugat Oldham. Procesul de recrutare a celor 976 de noi angajaţi se va derula prin intermediul agenţiei de recrutare de personal Manpower, acolo unde un grup dedicat este coordonat de echipa de Resurse Umane de la Ford România.

“Procesul de selecţie a noilor angajaţi a început în luna aprilie şi se va derula până la finalul lunii iulie. Din luna august, ne vom bucura să-i putem primi deja pe noii noştri angajaţi, iar aceştia vor începe un program de formare specific pentru a înţelege Sistemul Global de Producţie Ford, precum şi rolurile pe care le vor avea în pregătirea lansării viitorului EcoSport”, spune Marina Babară, directorul departamentului de Resurse Umane al Ford România.

Uzina de Asamblare a Vehiculelor din Craiova este o parte importantă a tezaurului de producţie pe care Ford îl deţine în Europa, iar investiţia în adaptarea producţiei viitorului Ford EcoSport se ridică până la 200 de milioane de euro. În acest moment, Ford EcoSport este produs şi exportat din India.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...