Administraţie

Sărbătoare în comuna Rast - Dolj

Au vopsit tricolorul pe toţi stâlpii de electricitate şi monumentele din comună

Autorităţile locale se pregătesc de sărbătoare. Este ziua localităţii, aşa că au decis să vopsească tricolorul pe absolut tot ce le-a ieşit în cale, de la stâlpi de electricitate la monumentele eroilor. Reprezentanţii CEZ Oltenia susţin că nu aveau voie să vopsească stâlpii.

La Rast, de Florii, sunt zilele comunei, aşa că pregătirile sunt în toi. Patriot declarat, primarul comunei a dat ordin să se vopsească tot ce poate fi vopsit în roşu galben şi albastru. Aşa că stâlpii de electricitate, podurile, monumentele şi chiar locurile de joacă sunt acum tricolore. Pe stâlpii de electricitate însă e o problemă. Diversele reclamele au rezistat, semnalizarea companiei de electricitate, nu.

"Noi vom face verificări pentru că nu aveau voie să facă asta. Sunt acolo inscripţii de securitate care nu trebuie acoperite", spune Roxana Mărgineanu, purtătorul de cuvânt al CEZ Oltenia.

Pentru primar sunt doar detalii neimportante. Simbolul e ceea ce contează. "Dar de ce trebuia să le cer lor părerea? Ei îmi plătesc mie chiria pentru terenul de sub stâlpi?", spune primarul Iulian Silişteanu.

Oamenii din localitate sunt însă încântaţi. "Ne place. Este frumos. Avem tricolorul peste tot", spune Ion Dumitrescu, unul dintre localnici.

Zilele Rastului se sărbătoresc în fiecare an, de Florii, cu o săptămână înainte de Paşte.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

05.04.2017 - 21:46Comentator:Buna treaba!!!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...