Actualitate

Târgul de adopţii, un eşec

Doar 3 câini adoptaţi din adăpostul de la Breasta

3 câini găzduiţi în Adăpostul de la Breasta al Primăriei Craiova au fost adoptaţi, marţi, de iubitori de animale sau persoane care doreau un «paznic» în curte cu ocazia târgului de adopţii organizat de SC Salubritate SRL Craiova, de «Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân».

180 de câini fără stăpân cazaţi la adăpostul de la Breasta au putut fi adoptaţi la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor fără Stăpân. 
Câinii care au stat mai mult de şapte zile lucrătoare şi sunt sterilizaţi vor putea fi preluaţi gratuit de la adăpostul de la Breasta, actele de adopţie fiind întocmite pe loc. “Scopul organizării evenimentului este promovarea adopţiilor canine în rândul cetăţenilor Craiovei, dar şi a creşterii responsabile a animalelor de companie. În cursul anului 2016, peste 2.700 de câini fără stăpân au fost adoptaţi din Adăpostul canin Breasta“, susţin reprezentanţii SC Salubritate Craiova SRL.

La adăpost s-au prezentat marţi şi câţiva voluntari care le-au adus animalelor hrană şi s-au jucat cu ei.

“Prin această acţiune, am dorit ca oamenii să vină aici şi să-şi aleagă un câine pe care să-l ia acasă. Scopul unor astfel de târguri este de promovare a adopţiilor canine în rândul cetăţenilor Craiovei, dar şi creşterea responsabilă a animalelor de companie", a spus Jean Buzatu.

Acest serviciu funcţionează în cadrul S.C. Salubritate Craiova S.R.L. şi are ca obiect de activitate gestionarea câinilor fără stăpân pe raza municipiului Craiova. Animalele capturate sunt transportate la adăpostul canin Breasta. Capacitatea acestui adăpost este de 512 locuri, din care disponibile pentru adopţiile la distanţă: - 170 locuri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...