Eveniment

AJOFM Vâlcea organizează vineri, 07 aprilie 2017, Bursa Generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea şi Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor Râmnicu Vâlcea organizează în data de 07.04.2017, începând cu ora 9.00, BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98. Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Până la data de 27.03.2016 orele 09.00, şi-au anunţat prezenţa la Bursă 41 de angajatori (73 agenţi economici au fost contactaţi), care oferă 352 locuri de muncă, în diverse ocupaţii/meserii în domenii de activitate precum: industria textilă şi pielărie, construcţii, servicii, alimentaţie publică, turism.
La acestea se mai adaugă oferta de 1.209 locuri de muncă vacante în Uniunea Europeană prin reţeaua EURES.

De asemenea, informăm persoanele care locuiesc în altă localitate decât Rm. Vâlcea şi care nu pot face deplasarea la locaţia de desfăşurare a bursei că AJOFM Vâlcea amenajează puncte de informare cu privire la BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ ce va avea loc la data enunţată mai sus, în cadrul Agenţiilor Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Drăgăşani şi Horezu, precum şi la Punctul de Lucru Berbeşti.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II – III sau la telefon 0250 735608.

Ion Marius NAFLIU
DIRECTOR EXECUTIV, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...