Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila Măciuca

Codin, revelaţia din atac

Adus la Damila de la Steaua II, atacantul Adrian Codin(20 ani) este revelaţia din atacul măciucanilor, acesta marcând de două ori în cele două jocuri disputate până acum de alb-verzi. Folosit vârf de careu în sistemul 4-3-3 folosit de Lincar, Codin a explodat şi a marcat deja de două ori.
Originar din Vâlcea, Codin a fost jucător de bază şi în echipa care a promovat sezonul trecut, atacantul contribuit din plin la seria excelentă a alb-verzilor, care în campionat a acumulat 18 partide fără eşec. „Nu este nici un secret, dar ne pregătim bine, vrem să câştigăm fiecare meci. Avem o echipă foarte bună, un antrenor excelent şi ne pregătim foarte bine. Mă simt bine la Damila, sunt acasă, îmi doresc dacă se poate să marchez la fiecare meci, dar cel mai important e să câştige echipa. Deocamdată nu mă gânesc la un transfer, dar ca orice fotbalist, în viitor îmi doresc să ajung în Liga I” spune talentatul atacant al vâlcenilor.
Adrian Codin speră într-o minune şi la jocul din şaisprezecimile cupei, cu Petrolul Ploieşti. „Sperăm să facem un joc bun şi de ce nu, putem produce o surpriză plăcută. Ne dorim ca meciul să se dispute la Drăgăşani. Până atunci, însă, trebuie însă câştigăm partida de sâmbătă, de campionat, de la Bistriţa, cu FC Maramureş, unde nu ne-ar mulţumi un egal” a mai spus vârful de lance al Damilei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...