Inedit

Concurenţii de la Masterchef au gătit pentru copiii din Stoileşti-Vâlcea

Acţiunea a avut ca scop promovarea unui proiect social derulat de World Vision România în parteneriat cu primăria localităţii, înregistrarea evenimentului urmând a fi difuzată de ProTV luni, 17 aprilie

Cei 180 de elevi ai claselor I-IV de la Şcoala Urşi - comuna Stoileşti au fost zilele trecute răsfăţaţii echipei Masterchef. Atent supravegheaţi de severii membri ai juriului popularei emisiuni – concurs culinar de la ProTV, concurenţii au gătit masa pentru copiii din localitatea vâlceană înconjuraţi de numerosul staff tehnic şi filmaţi ore în şir. Bineînţeles că în comună a fost evenimentul începutului de an şi informaţia a ieşit destul de repede din graniţele ei, în ciuda insistenţei producătorilor emisiunii de a păstra discreţia asupra evenimentului cel puţin până luni, 17 aprilie, atunci când va fi difuzată şi înregistrarea episodului din sezonul al şaptelea.

Primarul Florin Ionescu s-a lăsat destul de greu convins de redactorii “Săptămâna în Oltenia” să relateze măcar câteva detalii legate de eveniment. “Acţiunea face parte din planul de promovare a unui proiect social pe care World Vision România îl derulează în parteneriat cu Primăria Stoileşti şi care vizează asigurarea mesei pe timpul şcolii pentru elevii claselor I-IV de la unitatea de învăţământ respectivă. Întreaga echipă care produce emisiunea, aproape 200 de persoane, au stat în Vâlcea de vineri până duminică, 26 martie, cazaţi într-una din staţiuni. Concurenţii nu au ştiut decât exact în momentul în care au ajuns la şcoală că trebuie să pregătească mâncare pentru copii. Vă daţi seama că, deşi vremea nu a fost foarte blândă, totul s-a desfăşurat în prezenţa a numeroşi părinţi sau alţi locuitori veniţi să asiste la eveniment. Şi eu am rămas foarte impresionat de cât de serios este organizată această competiţie, totul real şi foarte profesionist. Vă recomand călduros să vizionaţi emisiunea, va conţine ca şi până acum şi suspans, şi momente emoţionante”, ne-a declarat alesul din comuna vâlceană.

Emisiunea va fi difuzată luni, 17 aprilie, de la ora 23.00, la ProTV. Anul trecut, proiectul social derulat de World Vision România în parteneriat cu Primăria Stoileşti a fost promovat la nivel naţional de o altă vedetă a ProTV, realizatoarea emisiunii “Ce se întâmplă doctore?”, Oana Cuzino.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...