Ultima Oră

Platforma chimică alimentată de Complexul Energetic Oltenia

Întreaga platformă chimică din Rm.Vâlcea va beneficia, până la finele acestui an, de energie electică din partea Complexului Energetic Oltenia, în urma unui contract încheiat între acesta şi SC CET Govora SA, după cum s-a aprobat astăzi în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Vâlcea.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că aproximativ 32 de beneficiari direct legaţi de furnizarea energiei electrice prin OLTCHIM ar fi avut de suferit din cauza sistării totale a energiei electrice către combinatul din Rm.Vâlcea, în data de 15.09.12, din cauza facturii de peste 100 de milioane de euro neachitată către ELECTRICA.

Contractul încheiat cu Complexul Energetic Oltenia (CEO) a venit după ce iniţial se hotărâse ca alimentarea cu energie să fie făcută de Uzinele Sodice Govora, însă în urma analizei, s-a stabilit că acestea din urmă nu puteau prelua alimentarea întrucat singurul operator ce avea licenţă era SC CET Govora SA.

În asemenea condiţii, în baza contractului încheiat cu CEO, s-a stabilit ca furnizarea de energie către platforma chimică Rm.Vâlcea să fie realizată până pe 31.12.2012, ora 24.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...