Sport

Liga I - CS Turnu Severin

N Doye: Arbitrul putea da orice la duelul cu Dandea

Echipa severineană a pierdut în prelungiri la Vaslui, dar fundaşul vâlcean Dandea a acuzat fault la faza din care N'Doye a înscris golul victoriei

Deşi părea victimă sigură în Moldova, CS Turnu Severin a fost la câteva secunde să producă surpriza etapei a VIII-a. Gazdele au deschis scorul de-abia în minutul 76, prin Marius Niculae, iar Hugo Moutinho a egalat în ultimul minut al timpului regulamentar. În prelungiri, Ousmane N'Doye a recuperat un balon după ce l-a jenat pe Alex Dandea şi adus trei puncte pentru SC Vaslui, iar CS Turnu Severin a rămas doar cu trei remize în opt etape. "Am insistat şi mi-am pus corpul pe locul unde ar fi trebuit să fie piciorul adversarului. El m-a atins, eu nu l-am împins, după care am preluat şi am marcat. Nu am recunoscut că a fost fault, i-am spus lui Dandea că aşa este în fotbal, se putea ca arbitrul să dea orice la acea fază", a spus senegalezul N'Doye.
La primul meci cu Nicolo Napoli pe bancă, echipa severineană a jucat cu: Marinescu - Mitic, Bălău (cpt), Dandea, Giurgiu - Buleică (Neacşa '79), Golic (Pătraşcu '73), Olah, Zaharia – Moutinho - Abba (Thomas '46). Antrenorul italian a fost însă eliminat pentru proteste, după faza golului de 2-1, şi va lua loc în tribune sâmbătă, cu Oţelul Galaţi. "Am jucat bine, dar arbitrul ne-a furat un punct", a acuzat Napoli.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...