Inedit

Jurnaliştii de la “Săptămâna în Oltenia”, cei mai buni ţintaşi la competiţiile de tir

Ambii reprezentanţi ai publicaţiei noastre s-au clasat şi anul acesta pe podium la “Cupa Presei” organizată de IPJ Vâlcea şi CS Dinamo Râmnicu Vâlcea

Tradiţionalul concurs organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea şi Clubul Sportiv “Dinamo” Râmnicu Vâlcea a consemnat şi anul acesta o participare numeroasă a jurnaliştilor. Organizarea a fost impecabilă şi toţi concurenţii au încercat - şi chiar au reuşit - să se ridice la înălţimea evenimentului.

În proba feminină de TIR cu pistolul, primul loc a fost obţinut de Letiţia Lazăr de la “Eveniment Vâlcean”, urmată de Claudia Maria Stanciu Căpăţână, de la “Gazeta Vâlceană”. Locul al treilea a fost împărţit între Nicoleta Ene de la “Gazeta de Sud” şi Andreea Dobre, tot de la “Gazeta Vâlceană”, ambele cu acelaşi punctaj.
În proba masculină, reprezentanţii “Săptămâna în Oltenia” au fost şi anul acesta la înălţime. Directorul publicaţiei, Vasile Căprescu, a câştigat locul de cel mai bun ţintaş, urmat pe podium de Adi “Rocky” Blotu de la Televiziunea VTV, şi de Adrian Pană, de la “Săptămâna în Oltenia”.
Diplomele, trofeele şi medaliile au fost înmânate premianţilor de către Inspectorul Şef al IPJ Vâlcea, comisarul de poliţie Bogdan Berechet, ceremonia fiind urmată de o mică, dar foarte elegantă socializare între poliţişti şi jurnalişti.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...