Eveniment

Cea de-a doua aeronavă Wizz Air pe Aeroportul din Craiova

Din această lună, sunt lansate şi noile destinaţii europene cu care este conectată Craiova: Paris, Veneţia, Madrid, Köln şi Liverpool

Wizz Air a alocat azi cea de-a doua aeronavă bazei sale din Craiova. Modernul aparat de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri va sprijini operaţiunile pe cele cinci noi rute din Craiova ce încep din martie, spre Paris, Veneţia Treviso, Koln, Madrid şi Liverpool. Pasagerii care şi-au planificat vacanţa sau city-break-uri în oricare dintre aceste destinaţii populare îşi pot rezerva bilete pe wizzair.com de la doar 69 RON.

“Luna aceasta marchează, fără îndoială, un nou moment de referinţă în evoluţia Aeroportului Internaţional Craiova, prin cele două evenimente majore pe care le aşteptam cu mult interes şi pe care le vedem materializându-se. Mă refer, în primul rând, la faptul că baza operaţională a companiei Wizz Air îşi creşte capacitatea cu o nouă aeronavă, iar dimensiunea investiţiei, care se apropie de 100 de milioane de euro, vorbeşte cel mai bine despre viabilitatea angajamentului asumat de operatorul aerian în relaţia cu aeroportul din subordinea Consiliului Judeţean Dolj şi, în definitiv, cu pasagerii din întreaga regiune Oltenia. În al doilea rând, din această lună sunt lansate şi noile destinaţii europene cu care este conectată Craiova – Paris, Veneţia, Madrid, Köln şi Liverpool, iar activitatea aeroportului cunoaşte o creştere spectaculoasă”, a declarat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.
“Alocarea celei de-a doua aeronave Wizz Air bazei de la Craiova reprezintă pentru noi o confirmare a potenţialului de trafic a arealului pe care îl deservim şi o altă etapă importantă în cadrul proiectului de dezvoltare a rutelor iniţiat în urmă cu 3 ani. Investiţiile realizate în ultimii ani ne permit astăzi să începem operarea de pe Aeroportul Internaţional Craiova către noile destinaţii anunţate încă din noiembrie 2016, compania Wizz Air oferind acum 10 rute cu tarife scăzute spre cinci ţări europene”, a declarat Adrian Predescu, directorul tehnic al Aeroportului Internaţional Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...