Sport

Fotbal, Liga a III-a

FC Oltchim s-a desfiinţat

Rămasă fără sprijin financiar după situaţia dificilă de la Combinat, FC Oltchim s-a retras din Liga a III-a. Conducerea FC Oltchim a trimis la Federaţie actele prin care îşi anunţă retragerea din campionatul Ligii a III-a. Chimiştii acumulaseră deja o neprezentare la Giarmata, iar vineri o vor înregistra pe a doua, la Tg.Jiu, urmând automat să fie excluşi din competiţie. ”Nu avea rost să mai încurcăm lumea, să trimitem arbitrii, ne-am desfiinţat, iar jucătorii sunt liberi de săptămâna viitoare, când va fi prima şedinţă de Comitet Executiv la Federaţie. Nu s-a găsit nimeni să ne preia, deşi s-a tot căutat un sponsor, să vedem dacă mai continuă şi handbalul. Oricum, jucătorii nu aveau o situaţie fericită, aveau salariul minim şi jucau fără prime, îşi vor cauta alte echipe. FC Oltchim rămâne doar cu grupele de copii” a spus tehnicianul Ion Lazăr.
Printre chimiştii care par să îşi fi găsit deja echipe, Marinescu este dorit la Mătăsari, Smedescu la Tudor Vladimirescu(Arad), Preda la Perişani, iar portarul Popescu la Băbeni. Concitadina din Liga a II-a, CSM doreşte să îl readucă în Zăvoi pe fundaşul central Chiripuş, de care se dispensase chiar în această vară.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

18.09.2012 - 15:29XXXX:Sa fim seriosi , ce putea oferi echipa asta sa fim seriosi , un salariu de nimic , antrenori slabi asta cand vb de Ion Lazar si Deaconescu Marian , au avut 2 antrenori buni Costel Gaita si Ungureanu Marian si au fost carotati de cei de mai sus sa le fie rusine !

18.09.2012 - 15:12MARA GICU:S-a ajuns la ce visau cei doi mari antrenori care nu au facut nimic pt echipa asta,sa le fie rusine !!!!!!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...