Reportaj

Rudele tânărului împuşcat în timp ce încerca să jefuiască un bar sunt şocate:

“Nu pot să cred că a fost omorât. Mie mi-a spus că munceşte în Italia“

Doljeanul, Petre Marin Ungureanu, în vârstă de 32 de ani, din comuna Amărăştii de Jos, care a fost împuşcat în spate în timp ce încerca să jefuiască un bar în nordul Italiei, a plecat în urmă cu două luni în Italia.

Acesta, împreună cu alţi trei bărbaţi, a încercat să jefuiască un bar. Au fost prinşi de patronul localului, iar doljeanul a fost împuşcat în spate. Familia bărbatului este în stare de şoc. Ei credeau că munceşte la o fermă de vaci. “Sunt şocată şi nu pot să cred că a fost omorât. Mie mi-a spus că munceşte în Italia. Am aflat că a fost împuşcat din cauză că a mers la furat. Era plecat de două luni în Italia, iar mie mi-a spus că munceşte acolo. Vreau să se facă dreptate, iar cel care l-a omorât să plătească“, a povestit mama lui Petre Marin Ungureanu.

Vecinii tânărului din Dolj susţin că din cauza anturajului a mers să fure. ”El era un copil cuminte, însă nimeni nu ştie ce făcea el cu adevărat în Italia. Eu am aflat că muncea la o fermă de vaci, însă acum am aflat că a fost împuşcat pentru că a încercat să jefuiască un bar împreună cu alţi trei bărbaţi. Provenea dintr-o familie înstărită, nu înţeleg de ce a recurs la un astfel de gest. Părinţii lui au bani şi ar fi putut să îl ajute dacă ar fi avut nevoie“, a declarat o vecină.


Rudele nu îl credeau în stare de aşa ceva. “Eu chiar nu îl vedeam în stare să intre într-un bar şi să fure. Nici acum nu realizez că este mort. Vreau să cred că este un vis urât din care să pot să mă trezesc“, a povestit o rudă a sa.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...