Politică

Veste bună pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi ai Consiliilor Judeţene!

În urma discuţiilor purtate cu primarii, grupurile parlamentare PSD şi ALDE au depus un amendament la Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 2/2017, privind unele măsuri fiscal-bugetare, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative.

În textul propus din amendament este prevăzut: “cuantumul brut al salariilor de bază/indemnizaţiilor de care beneficiază personalul care ocupă funcţii de demnitate publică alese din cadrul organelor autorităţilor publice locale, respectiv primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi ai Consiliilor Judeţene, se majorează cu 30% faţă de nivelul aflat în plată".

Astfel, cum este precizat în motivaţie, se va elimina apariţia situaţiilor în care unii funcţionari vor avea venituri salariale superioare primarului/viceprimarului, deşi responsabilitatea acestora este net superioară.

“Am garanţia că amendamentul propus va fi votat şi sunt convins că lucrurile se îndreaptă spre o direcţie bună. Eu şi colegii mei vom susţine modificarea pe care am propus-o, atât în Comisia din care fac parte, cât şi în plenul Camerei Deputaţilor“, a declarat Eugen Neaţă, deputat PSD de Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...