Eveniment

Cercetaşii vâlceni s-au întrecut la Cupa Primăverii

O nouă primăvară a sosit, iar Grupul de Iniţiativă „Radu de la Afumaţi” Râmnicu Vâlcea al Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României” trebuia să o primească cum se cuvine; cu un trofeu în cinstea ei. Ca urmare, duminică, 12 martie 2017, au organizat Cupa Primăverii, o competiţie cercetăşească, ce a îmbinat utilul cu plăcutul, seriozitatea cu distracţia.

Probele au fost construite în aşa fel încât să fie verificate cunoştinţele cercetăşeşti, dar şi de cultură generală; deprinderile practice (montare cort, prim-ajutor, noduri), dar a fost asigurată şi buna dispoziţie prin jocuri. La finalul câtorva ore de muncă şi joacă, s-a tras linie şi s-a stabilit clasamentul final.

La lupişori premiul I a fost adjudecat de unităţile Alutus şi Bujorii de munte, iar premiul al II-lea de unitatea Lotus.

La temerari locul I a fost ocupat de unitatea Sf. Constantin Brâncoveanul cu 109 p, locul II de unitatea Piatra Craiului – 83 p, iar locul III de unităţile Cozia şi Floare de colţ cu 80,5 p.

Îi felicităm, pe această cale, pentru rezultatele obţinute, dar mai ales pentru implicare, pentru că au rezistat frigului şi vremii care astăzi nu le-a fost aliat, aşa cum îi şade bine unui adevărat cercetaş.

“Gata oricând!” au strigat la final cu toţii, pentru noi provocări şi activităţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...