Ultima Oră

Percheziţii în Vâlcea la suspecţi de spargeri de locuinţe, tâlhărie, furturi şi înşelăciuni

Poliţiştii de investigaţii criminale din Călimăneşti, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au efectuat 2 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea a două infracţiuni de furt calificat.

Au fost ridicate 2 televizoare tip LCD, sticle cu băuturi alcoolice, pachete de cafea şi alte produse alimentare, bunuri ce reprezintă obiectul material al infracţiunilor cercetate.

Vineri, 10 martie a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Călimăneşti au efectuat 2 percheziţii domiciliare în oraşul Brezoi şi în comuna Câineni, din judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 4/5 martie a.c., I.G.L., de 29 de ani, din comuna Câineni, judeţul Vâlcea, S.L.C., de 23 de ani, din oraşul Brezoi, şi U.I., de 23 de ani, din comuna Câineni, ar fi sustras dintr-un magazin alimentar şi din locuinţa unei persoane vârstnice, ambele din comuna Berislăveşti, două televizoare tip LCD, peste 20 de sticle cu băuturi alcoolice (whiskey, vin şi şampanie), pachete de cafea şi alte produse alimentare, producând un prejudiciu persoanelor vătămate de peste 3.000 de lei.

În urma percheziţiilor domiciliare, efectuate în baza mandatelor emise de Judecătoria Brezoi, la locuinţele suspecţilor I.G.L. şi S.L.C. au fost identificate şi ridicate cele două televizoare tip LCD, mai multe sticle de băuturi alcoolice, pachete de cafea şi produse alimentare ce reprezintă obiectul material al faptelor cercetate.

Poliţiştii au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri, iar faţă de I.G.L. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul unei grupe de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...