Administraţie

Reviriment al investiţiilor private în Păuşeşti-Măglaşi

Două noi hale de producţie vor fi construite în comuna vâlceană, administraţia locală urmând să transforme fostul poligon auto într-un mic parc industrial

Activitatea economică a sectorului privat înregistrează progrese şi în Păuşeşti-Măglaşi. Primarul Alexandru Dediu susţine că, în curând, va prinde contur chiar un mic parc industrial în zona fostului poligon auto din localitatea vâlceană.

“O societate specializată în producţia de echipamente electrice ne-a solicitat, la începutul anului, concesionarea unui teren pentru construirea unei hale. Am identificat suprafaţa necesară la fostul poligon, acolo unde există şi utilităţile necesare unei asemenea investiţii, mă refer în primul rând la curent trifazic, dar şi la celelalte. De altfel, zona respectivă a intrat de mai multă vreme în atenţia noastră pentru sistematizare şi punere în valoare. Şi Sanovita, cel mai mare agent economic privat cu sediul în comuna noastră îşi va construi o nouă facilitate de producţie tot aici. De altfel, pot spune că sectorul privat de la noi chiar înregistrează un mic reviriment, şi mă refer aici şi la producătorul de mic mobilier Davic Mob sau la cel de produse de alimentaţie Agrodor, dar şi la alte firme mai mici sau mai puţin cunoscute, lucru care nu poate decât să ne bucure”, ne-a declarat Alexandru Dediu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...