La Ţară

Proiectele Primăriei Tetoiu finanţate prin PNDL, în grafic

Primăria Tetoiu a început din fonduri de la bugetul local o serie de investiţii majore de pe raza comunei vâlcene. Primarul Lucian Antonie explică oportunitatea acestor investiţii prin mărirea punctajelor pentru proiectele de finanţare depuse pe PNDL (OG 28/2013), având în vedere că lucrările aflate deja în executare obţin în plus un număr important de puncte.

“Pe râul Saşa se lucrează deja la fundaţia noului pod pe care vrem să-l construim, cel din Popeşti, punctul Crăpătureanu. Tot pe finanţare prin PNDL am depus şi proiectul de amenajare a pieţei agro-alimentare, investiţie totală estimată la un milion de lei. Pentru finalizarea lucrărilor la celălalt pod, la Ţepeşti, proiectul l-am depus iniţial la finanţare tot pe OG 28, dar s-a ivit posibilitatea finanţării lui pe fonduri pentru situaţii de urgenţă şi atunci am modificat rapid documentaţia şi l-am depus la Guvern din nou, cu ajutorul Prefecturii. Acolo mai sunt de executat lucrări în valoare estimativă de peste 206 mii lei”, ne-a declarat Lucian Antonie.

Administraţia locală îşi va completa în curând parcul de utilaje şi cu un buldoexcavator, pe care îl va achiziţiona cu fonduri europene prin intermediul Grupului de Acţiune Locală (GAL) Cerna – Fârtăţeşti, din care face parte.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...