Eveniment

Primăria construieşte un sens giratoriu la intrarea în comuna Mihăeşti

Acesta va contribui la reducerea numărului de accidente rutiere care se produc frecvent la intersecţia DN 67 Râmnicu Vâlcea - Târgu Jiu cu DC 128

Primăria Mihăeşti alocă fonduri din bugetul local pentru amenajarea, în trimestrul al doilea al acestui an, a unui sens giratoriu la intersecţia DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu cu DC 128. Potrivit spuselor primarului Constantin Bărzăgeanu, argumentul cel mai important care a stat la baza deciziei îl constituie numărul mare de accidente rutiere produse în această intersecţie, dar şi dorinţa de a îmbunătăţi imaginea comunei vecine cu Râmnicul încă de la principala sa poartă de intrare.

“Vâlcenii cunosc punctul mai bine sub denumirea «La Plute». Din păcate, acolo se produc frecvent accidente rutiere, fiind vorba de o curbă foarte strânsă a drumului naţional care se intersectează cu o curbă cam la fel de strânsă a celui comunal. Consilierii locali au fost de acord că soluţia propusă de executiv poate contribui substanţial atât la reducerea numărului de accidente, cât şi pentru îmbunătăţirea imaginii principalei intrări în localitate. Cu cei de la drumurile naţionale am convenit şi îmbunătăţirea sistemului de semnalizare”, ne-a declarat Constantin Bărzăgeanu. Suma destinată finanţării obiectivului va fi de aproximativ 200.000 de lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...