Eveniment

Doi vâlceni, prinşi în flagrant în timp ce furau un autobuz

Bărbaţii din Bălceşti au fost surprinşi de poliţişti exact în momentul în care porneau autovehicolul pe care voiau să-l vândă la Craiova

Luni, 6 martie, în toiul nopţii (în jurul orei 1.30), poliţiştii din cadrul compartimentului de siguranţă publică şi patrulare al Poliţiei Oraşului Bălceşti au surprins doi bărbaţi, din oraşul Bălceşti, în timp ce încercau să fure un autobuz.

V.V.A., de 33 de ani şi P.E.C., de 43 de ani, ambii cu domiciliul în oraşul vâlcean, au profitat de lipsa inexplicabilă a şoferului din autobuzul parcat pe strada Ecaterina Teodoroiu, la doi paşi de sediile judecătoriei, poliţiei şi primăriei localităţii vâlcene.
Cei doi au fost surprinşi de poliţişti exact în momentul în care porniseră autobuzul şi intenţionau, conform declaraţiilor date ulterior în faţa oamenilor legii, să-l valorifice în municipiul Craiova. Poliţiştii i-au condus pe cei doi la sediul Poliţiei Oraşului Bălceşti pentru continuarea cercetărilor în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, sub supravegherea procurorului de caz.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...