Politică

ALDE Vâlcea lansează ”ofensiva de primăvară”

Implementarea programului politic şi desemnarea conducerii organizaţiilor în toate localităţile, cooptarea noilor membri şi mobilizarea şi consolidarea echipei, printre acţiunile de bază ale conducerii ALDE Vâlcea

La iniţiativa conducerii ALDE Vâlcea, a continuat seria întâlnirilor săptămânale în care s-au stabilit câteva direcţii de acţiune pentru acest an. Implementarea programului politic al ALDE şi desemnarea conducerii organizaţiilor în toate localităţile din judeţ sunt doar câteva din subiectele incluse pe ordinea de zi a şedinţelor organizate de conducerea partidului.

Printre acţiunile de bază planificate pentru perioada imediat următoare pot fi enumerate: cooptarea noilor membri; mobilizarea şi consolidarea echipei; promovarea şi implementarea programului partidului; desemnarea conducerii organizaţiilor în fiecare comună. Membrii şi simpatizanţii ALDE au specificat în cadrul şedinţelor că, în acest moment, activitatea principală este promovarea imaginii formaţiunii şi identificarea persoanelor responsabile şi dornice de a aduce schimbarea reală în comunităţile lor şi nu numai.

“În această perioadă, activitatea de bază a tuturor membrilor ALDE trebuie să fie promovarea imaginii partidului şi motivarea oamenilor de a se alătura formaţiunii noastre. ALDE Vâlcea este o echipă solidă şi puternică, cu viziuni clare, o forţă care poate aduce schimbarea reală, o forţă care poate reda încrederea cetăţenilor. Baza şi esenţa unui partid o constituie organizaţia primară, de aceea toţi trebuie să ne unim eforturile pentru a identifica acele persoane responsabile şi curajoase, care pot să meargă alături de noi. Scopul nostru este acela de a identifica şi promova oameni care pot şi sunt capabili să reprezinte cu succes ALDE la alegerile din 2020”, a specificat deputatul Dumitru Lovin, co-preşedintele partidului.

Având în vedere faptul că în ultimele săptămâni a fost prezent în mijlocul oamenilor din judeţ, deputatul Dumitru Lovin este de părere că o soluţie pentru îmbunătăţirea actului administrativ ar fi ca şefii sau reprezentanţii instituţiilor publice să se deplaseze mai des în judeţ pentru a fi mai aproape de administraţiile locale şi de oameni în general.

“Primarii, consilierii locali şi nu în ultimul rând oamenii de rând mi-au spus în repetate rânduri că unele dintre problemele cu care se confruntă ar putea fi rezolvate mai uşor dacă reprezentanţii instituţiilor publice ar veni în mijlocul lor cel puţin o dată pe săptămână. În cazul în care nu au timpul necesar sau oameni pentru a face acest lucru, aceştia ar putea simplifica procedurile prin înfiinţarea unor birouri în incinta primăriilor, fără a mai fi necesară deplasarea oamenilor la oraş doar pentru o amărâtă de adeverinţă sau mai ştiu eu ce”, a concluzionat parlamentarul vâlcean.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...