Administraţie

În curând, circuit rutier direct Olăneşti - Frăsinei – Călimăneşti

Primăria Băile Olăneşti va moderniza un drum de legătură cu Muereasca, iniţiativă care va asigura accesul la mănăstire şi va scurta distanţa directă spre staţiunea de pe Valea Oltului

Primăria Băile Olăneşti a depus spre finanţare prin PNDL (OG28/20013) documentaţia unui amplu proiect de continuare a reabilitării şi modernizării străzilor din oraş. Un element important de evidenţiat al acestui proiect constă în faptul că va fi amenajat la standarde civilizate de circulaţie rutieră şi un drum care va face legătura cu comuna vecină Muereasca, pe raza căreia se află Mănăstirea Frăsinei, explică primarul Sorin Vasilache.

“Proiectul prevede reabilitarea şi modernizarea mai multor drumuri din Olăneşti-sat şi Cheia, localităţi componente ale oraşului nostru. În el este inclus şi drumul de legătură care porneşte din punctul Glodeanu până la graniţa administrativ-teritorială cu Muereasca, facilitându-se astfel legătura mai rapidă la DN 7, deci şi cu staţiunea Călimăneşti – Căciulata, dar şi accesul mai facil la un obiectiv de maximă importanţă din punct de vedere al turismului monahal, Mănăstirea Frăsinei, denumită şi Athosul Românesc. Acest nou circuit va contribui şi la creşterea gradului de atractivitate al staţiunii Băile Olăneşti şi va scurta cu peste 50 de kilometri distanţa dintre cele două renumite staţiuni vâlcene de importanţă naţională”, ne-a declarat Sorin Vasilache.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...