Politică

Femeile social democrate, invitate la teatru

După ce anul trecut femeile social democrate au fost invitate la un spectacol de muzică şi poezie, anul acesta PSD Vâlcea păstrează tradiţia şi de ”Ziua Femeii” face un gest frumos pentru colegele de partid.

Luni, 6 martie 2017, cu începere de la orele 18.00, la Cinematograful „Geo Saizescu” din municipiul Râmnicu Vâlcea, doamnele şi domnişoarele sunt invitate la teatru.

„Noi păstrăm tradiţia şi încercăm ca prin gestul nostru să dăruim câteva clipe de bucurie doamnelor şi domnişoarelor care de fiecare dată când a fost nevoie s-au implicat în acţiunile desfăşurate de PSD. Ideea acestui gen de activitate am discutat-o în urmă cu trei ani cu prietenul şi colegul nostru Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea. De altfel, vreau să mulţumesc colegilor din biroul municipal al PSD Râmnicu Vâlcea şi în mod special consilierilor locali, pentru că sunt atenţi şi pentru că m-au sprijinit în a oferi acest moment de bucurie. Sper să fie o seară reuşită, un prilej de sărbătoare a frumosului, iar doamnelor şi domnişoarelor le urăm cu prilejul zilei de 8 Martie multă sănătate, spor în toate, iar primăvara care a venit să le aducă numai veşti bune”, a declarat Adina Dobrete, preşedinte OFSD Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...