Inedit

Mireasă „răpită” cu ambulanţa

Petrecerea de nuntă a unei familii din Ioneşti, stricată de... „barză”

Cu siguranţă, pentru familia Floarea din Ioneşti – Vâlcea nunta va fi una de neuitat, căci mireasa a născut în toiul petrecerii. Tânăra femeie şi-a lăsat nuntaşii să petreacă, iar ea a ajuns, îmbrăcată în rochia de mireasă, cu ambulanţa la maternitate, unde a născut un băieţel de 2,6 kilograme.

Se spune că ziua în care se mărită şi cea în care devine mamă sunt cele mai importante zile pentru o femeie. O vâlceancă a avut norocul să le aibă pe amândouă în aceeaşi zi, iar cu siguranţă ziua 15 septembrie 2012 va fi una de neuitat pentru ea.

Mireasa a născut la nuntă

Tânăra abia ce ieşise de la cununia religioasă şi se pregătea să petreacă când au apucat-o durerile facerii. Nuntaşii au fost cei care au anunţat prin 112 că „barza” le răpeşte mireasa. O ambulanţă de la Vâlcea a venit s-o ia pe tânăra soţie. Surpriza a fost mare, căci femeia ştia că abia peste două săptămâni trebuie să îi vină sorocul. Aşa că a plecat cu soţul, îmbrăcată în rochia de mireasă, să nască. Nici nu a ajuns bine la Vâlcea, că Alexandru Ioan, un băieţel de 2,6 kilograme a şi venit pe lume.

"Toată lumea a fost surprinsă, tot spitalul a fost uimit când am intrat în mireasă. Nu ne-am aşteptat nici noi. Peste o săptămână, două ar fi trebuit să nasc.", Constantina Elena Florea

Surpriză la Maternitate

Nici pentru asistentele şi medicii de la Maternitatea Râmnicu Vâlcea nu a fost un caz simplu. În primul rând, fătul a venit pe lume cu ceva timp înainte de a fi „programat” şi în al doilea rând nu în orice zi vine să nască o tânără mămică îmbrăcată în rochie de mireasă. „Nu ne-a venit să credem. O mireasă care a venit să nască! Eram toate şocate. Lucrez de 10 ani în Maternitate, dar aşa ceva nu am mai pomenit. A fost o minune şi pentru noi. Sper ca amândoi să fie bine şi pe viitor”, a spus Magdalena Popescu, o asistentă de la maternitatea din Râmnic. Ciudăţenia situaţiei a fost remarcată şi de tânăra mamă, trecută prin emoţiile căsătoriei, dar şi prin cele ale unei naşteri venite aproape din senin.„Toată lumea a fost surprinsă, tot spitalul a fost uimit când am intrat în mireasă. Nu ne-am aşteptat nici noi. Peste o săptămână, două ar fi trebuit să nasc. S-a întâmplat însă mai repede. Sunt fericită, foarte fericită şi nu îmi pare rău că nu am mai putut participa la nuntă. E una pe care ne-o vom aminti tot restul vieţii. Sărbătorim de două ori şi nunta noastră şi ziua copilului nostru”, a mărturisit Constantina Elena Florea, proaspăta mămică de numai 26 de ani.

Două chefuri într-unul

Invitaţii au urmat programul stabilit. S-au dus la restaurantul unde avea loc petrecerea şi au continuat cheful. Aveau două motive să sărbătorească. A născut mireasa… tocmai în ziua nunţii. „E un băieţel. E cadoul pentru mine. Nu m-am aşteptat, dar s-a întâmplat. Cu ajutorul lui Dumnezeu s-a întâmplat”, a spus şi Laurenţiu Florea, proaspătul tătic şi ginerică. De fericire a dat de băut la toată lumea care a petrecut toată dimineaţa în cinstea fericitelor evenimente. „Eu sunt sora miresei. Nu m-am aşteptat să nască aşa de repede, dar s-a întâmplat. Totul a decurs normal. A născut surprinzător de repede. Emoţiile au fost mari. Acum aşteptăm să o vedem şi de acum o să o ţinem tot într-o distracţie”, a spus Adriana Chiţa, sora proaspetei mămici. Proaspeţii miri şi părinţi sunt foarte fericiţi şi spun că de acum înainte vor avea două motive să îşi amintească cu drag de această zi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...