Ultima Oră

Percheziţii la Primăria Făureşti într-un dosar penal de abuz în serviciu şi delapidare

Poliţiştii vâlceni au efectuat, joi, 23.02.2017, cinci percheziţii, pe raza localităţilor Râmnicu Vâlcea, Bărbăteşti şi Făureşti, la persoane cercetate pentru abuz în serviciu şi delapidare.

La data de 23 februarie a.c., începând cu ora 7.00, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, cu sprijinul serviciilor operative Acţiuni Speciale şi Criminalistic, toţi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti, au efectuat 5 percheziţii, dintre care o percheziţie la sediul unei instituţii publice, una la sediul unei societăţi comerciale şi trei percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de abuz în serviciu şi delapidare.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2012 – 2016, la sediul unei instituţii publice, au fost săvârşite mai multe fapte de natură penală ce au condus la prejudicierea bugetului local sau la favorizarea obţinerii de venituri ilegale de către terţe persoane şi funcţionari publici.

Prejudiciul adus bugetului local urmează să fie stabilit cu exactitate în urma cercetărilor.

Persoanele vizate urmează să fie conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...