Special

Turismul din Vâlcea, promovat şi la a doua ediţie a Târgului de Turism al Olteniei

În perioada 10-12 martie 2017, va avea loc la Craiova, în Centrul Multifuncţional, a II-a ediţie a Târgului de Turism al Olteniei, care va reuni expozanţi din regiunea Oltenia şi din străinătate.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a aprobat participarea la acest eveniment, în calitate de expozant, a Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică în judeţul Vâlcea.

Astfel, într-un stand de 20 mp, reprezentanţii Consiliului Judeţean Vâlcea, alături de colegii din Centrele de Informare Horezu, Călimăneşti, Perişani, Ocnele Mari, Sălătrucel, Serviciul Public Judeţean Salvamont, precum şi de reprezentanţi ai Memorialului Nicolae Bălcescu şi ai altor instituţii de cultură, vor scrie “povestea standului”, prezentând cele mai atractive obiective turistice din zonă pentru diverse nişe de turism, precum şi oferte turistice specifice sărbătorilor pascale.

În stand vor fi prezenţi şi meşteri populari, ce vor oferi demonstraţii de prelucrare a lutului şi a borangicului, tradiţiile locale constituind un important punct de atracţie turistică în judeţul Vâlcea.

Prin participarea la Târgul de Turism al Olteniei se doreşte atragerea unui număr cât mai mare de turişti în judeţul Vâlcea, pe tot parcursul anului, precum şi fidelizarea acestora.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...