Eveniment

Consumul de substanţe interzise a luat amploare în Râmnicu Vâlcea...

Marţi, 14 februarie a.c., în jurul orelor 20:45, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, aflându-se în executarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, respectiv “Arenele Traian”, au observat un autovehicul marca BMW de culoare negru, staţionat, în care se afla un tânăr.

Având în vedere ora târzie, locul retras şi deţinerea de informaţii că în acel loc se consumă substanţe interzise, jandarmii au procedat la legitimarea, controlul corporal preventiv al persoanei şi percheziţia autovehiculului, ocazie cu care asupra lui B.A.R în vârstă de 23 ani, domiciliat în comuna Perişani, judeţ Vâlcea, s-au găsit mai multe obiecte suspecte, printre care o cutie cu foiţe pentru ţigarete inscripţionată “OCB” , o bilă din folie de aluminiu în interior aflându-se resturi vegetale de culoare brun-verzuie şi o ţigaretă confecţionată artizanal cu fragmente vegetale, având un miros înţepător.

Tânărul de 23 de ani a relatat că se afla în acel loc pentru a fuma respectiva ţigaretă confecţionată artizanal, menţionând că substanţele interzise au fost cumpărate pentru consum propriu, de la o persoană necunoscută în timp ce se afla în Olanda.

Documentele de constatare întocmite de jandarmi au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

18.02.2017 - 12:01MARIAIOANA:Hahahaha. Ahha haa haa. Asa sile tata, cearta bulangii astia tristi...nu te cunosc, dar ce zici de djul asta prostituat e perfect adevarat...

18.02.2017 - 11:30Sile:Bun titlu - consumul de substanţe interzise a luat amploare în Râmnicu Vâlcea. Intrebati-va si de ce? Pentru ca in Râmnicu Valcea drogurile se vand sub nasul politistilor, iar unii dintre ei chiar le trag pe nas. Exista o domnisoara, GAROI se cheama, care este si pederast, si traficant si sifon. Pe ea de ce n-o ia garda?! Are comision la vanzari sau e scutita de medic?! HUOOOOOO!!!!!!!!

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...