Eveniment

Pensiunea Floare de Colţ din Păscoaia, mistuită de flăcări

Duminică 12.02.2017, la ora 08.29, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în localitatea Brezoi, sat Păscoaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la pensiunea turistică Floare de Colţ.

Flăcările s-au declanşat în interiorul pensiunii, la nivelul mansardei. Până la stingerea incendiului, au ars: acoperişul pensiunii construit din lemn cu învelitoare din şindrilă pe o suprafaţă de 400 mp., obiecte de mobilier, electronice şi electrocasnice de la nivelul parterului şi mansardei şi structura din lemn a acoperişului.

În momentul declanşării incendiului, în interiorul pensiunii se aflau 18 persoane care s-au auto-evacuat în momentul declanşării incendiului, nefiind nimeni rănit.

Pompierii militari au acţionat pentru stingerea flăcărilor cu ajutorul autospecialelor de stingere cu apă şi spumă, fiind nevoiţi să facă un dispozitiv de aproximativ 150 m. După aproximativ patru ore de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, fiind astfel salvat restul clădirii, precum şi alte clădiri care compun ansamblul turistic situat în apropiere.

Cercetările preliminare efectuate la faţa locului arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma producerii unui scurtcircuit la o priză.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...