Administraţie

Lia Olguţa Vasilescu, în vizită pe şantierele din Craiova

Fostul edil din Bănie face naveta între Bucureşti şi Craiova, de luni până vineri la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, iar în weekend în inspecţie pe şantierele din Craiova

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vizitat vineri şi sâmbătă, alături de primarul interimar Mihai Genoiu, şantierele unor proiecte începute în mandatul său de primar al municipiului Craiova pentru a afla de la faţa locului stadiul lucrărilor.

Vineri, fostul edil a fost în vizită la şantierul stadionului din Bănie, unde s-a dat jos macaraua turn de la Peluza Sud, s-au montat porţile şi gardurile perimetrale, au sosit toţi turnicheţii şi toate lifturile, se montează tâmplăria la hotel şi tribuna oficială şi se lucrează la podurile de acces pentru public. “Săptămâna viitoare se montează şi tabla ornamentală de la Peluza Sud, alb cameleon, care îşi va schimba nuanţa în funcţie de lumina solară. A întârziat, într-adevăr, dar va ieşi ceva fără precedent în România”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a vizitat sâmbătă şantierul noului spital municipal, unde lucrările au intrat în linie dreaptă

Lia Olguţa Vasilescu a promis că va ajuta cât poate de mult oraşul de la Bucureşti şi că nu îşi va schimba domiciliul, mai ales că fiul ei a rămas în Craiova pentru a merge la şcoală.

“În urma vizitei la Spitalul Municipal Craiova, împreună cu Mihai Genoiu, am constatat că lucrările au intrat în linie dreaptă. Se lucrează la ultimul corp, a cărui faţadă va fi finalizată săptămâna viitoare. Cea mai mare parte a saloanelor şi cabinetelor a fost finalizată şi a sosit şi o parte din mobilier. De anul acesta, craiovenii se vor trata în condiţii de top. Exact cum am promis!”, a mai precizat Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Actualul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale nu abandonează proiectele pentru Craiova, chiar dacă din 4 ianuarie a renunţat la funcţia de primar. "În ceea ce priveşte obiectivele care mi le propun acum, plecând din funcţia de primar al Craiovei, dar rămânând totuşi alături de localitate, rămânând cu domiciliul aici, rămânând cu copilul aici, pentru că el va învăţa la şcoală în Craiova, practic eu fac naveta la Bucureşti şi nu îmi mut domiciliul, mă interesează foarte mult ce se va întâmpla în această zonă. Veţi vedea că voi fi foarte prezentă în următorii ani, indiferent cine va fi primar, în şantierele din Craiova şi voi încerca să ajut cât pot de mult acest oraş de la Bucureşti", a declarat Lia Olguţa Vasilescu pentru presa locală.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...