Opinii

 

Dragnea şi Tăriceanu şantajează România cu un nou Euromaidan

Gestul sfidător (se putea altfel?) al parlamentarilor coaliţiei la Putere, de la PSD şi ALDE, de a părăsi plenul în timpul discursului Preşedintelui, vociferând şi chiar înjurând precum nişte mujici de pe guberniile baronilor din operele lui Tolstoi, arată câţi yesmani (sic!) incapabili de a gândi cu propriile creiere au fost puşi "cu grijă" pe locurile eligibile de pe liste înainte de "Parlamentarele" din 11 decembrie 2016. Decizie luată cu complicitatea celor de la PNL şi restul formaţiunilor parlamentare din acel moment, să ne înţelegem.

Oamenii lui Dragnea şi Tăriceanu sunt pur şi simplu incapabili să accepte că sunt cauza majoră a problemei societăţii şi nu victime, că au fost prinşi în fapt, la ceas de noapte, încercând să legalizeze corupţia şi să-i favorizeze pe corupţi. Iar românii nu mai acceptă asta şi stau (nu numai ei) cu ochii pe ei ca pe butelie, la propriu.

Au primit voturile românilor pentru cu totul altceva şi nu pentru ce au visat grupurile infracţionale organizate şi înfrăţite. Chiar români raţionali şi responsabili din partidele de la Putere ne-au avertizat din timp că vor să modifice rapid până şi Constituţia după bunul plac. Asta după ce-l suspendă pe Preşedinte, pentru că el are în subordine, prin CSAT, restul instituţiilor de forţă pe care încă nu le controlează direct majoritatea parlamentară.

Obsedaţi că nu deţin controlul tuturor structurilor de forţă şi făcându-se a uita că, până una-alta, România e republică semiprezidenţială şi nu parlamentară, Dragnea şi Tăriceanu şantajează acum România cu un Euromaidan “în oglindă” dacă nu sunt lăsaţi să-şi pună în aplicare planul. Îi jignesc şi sfidează în continuare pe românii care le-au arătat - extrem de civilizat, dar şi de hotărât - că nu mai pot fi prostiţi indiferent de cât îşi turează ei ventilatoarele de propagandă toxic delirantă ce i-au ajutat să menţină sub hipnoză un număr suficient de alegători cât să ajungă la bugetul ţării.

O fi bine, doamnelor şi domnilor politicieni de la PSD şi ALDE? Mai sunteţi politicieni în slujba românilor şi a României? Eu zic să vă gândiţi mult mai profund decât până acum. Şi mai sincer. Şi să începeţi să vă faceţi serios curăţenie în ogrăzi. Lucru pe care trebuie să-l facă şi PNL şi restul formaţiunilor parlamentare.

Să nu-mi spuneţi că nu aţi ştiut ce nenorocire a început în Ucraina încă de acum patru ani, ce să vezi, tot în an electoral pentru naţiunile cele mai puternice ale Europei. Să nu-mi spuneţi că nu aţi văzut cu ce hartă a “Moldovei Mari” s-a dus recent alesul preşedinte pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, la Vladimir Putin.

Dar, mai ales, să nu spuneţi că nu aţi premeditat, la umbra răsfăţurilor financiare uluitoare promise electoral românilor, să vă albiţi “cazierele” politico-administrative, că nici dracu nu vă mai crede! Guvernaţi pentru români sau închideţi-vă de pe acum între coperţile cărţii de istorie! Şi nu uitaţi: când puterea politică îşi subordonează justiţia, mai devreme sau mai târziu, pe politicieni îi judecă poporul!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...