Politică

Constantin Rădulescu: Ţara are nevoie de stabilitate şi de un Guvern ales legitim! Susţin Guvernul PSD-ALDE şi pe prim-ministrul Sorin Grindeanu!

În această perioadă agitată din viaţa românilor, cel mai important lucru este ca în România să se asigure un climat de dialog între toate categoriile sociale, iar prin toate acţiunile noastre să milităm pentru stabilitatea ţării.

Organizaţia Judeţeană a PSD Vâlcea îl susţine pe Premierul Sorin Grindeanu şi Guvernul care a început să implementeze măsuri prin intermediul cărora românii să o ducă mai bine.

“PSD-iştii vâlceni rămân alături de premierul Sorin Grindeanu, de preşedintele partidului şi de toţi reprezentanţii noştri în structurile statului pentru că eficienţa guvernării PSD începe să se vadă. De la 1 februarie 2017 a fost anulat CASS pentru pensii, aproape 500.000 de studenţi vor beneficia de gratuitate la transportul pe CFR şi, de asemenea, a fost majorat salariul minim brut pe ţară garantat la 1.450 de lei. S-a eliminat timbrul de mediu, taxa radio-TV, au crescut cu 15% salariile din educaţie, au crescut bursele studenţilor de la 83 de lei pe lună, la 201 lei pe lună. S-a eliminat taxa de cazier şi a crescut punctul de pensie la 1000 de lei. Lista poate continua, însă despre aceste lucruri se vorbeşte puţin, iar măsurile enumerate produc efecte pentru toţi cetăţenii tării şi nu doar pentru cei cu o anumită orientare politică, deşi unii încearcă să ne creeze senzaţia că trăim în două Românii, iar una dintre acestea este în stradă. Şi eu resping tentativele de dezbinare între români şi nădăjduiesc că după ce aceste măsuri şi ordonanţe vor fi înţelese, să revenim la agenda publică şi la un climat în care noi, toţi românii, uniţi, să acţionăm în logica binelui pentru viitorul ţării noastre”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...