Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Olt – FC Maramureş 3-0

FC Olt, la primul succes în noua ediţie de campionat

Echipa slătineană a obţinut primul succes din acest sezon, 3-0, acasă, cu FC Maramureş

Slătinenii au obţinut o victorie facilă, 3-0 cu FC Maramureş, un adversar modest, care va fi probabil în lupta pentru evitarea retrogradării. Trupa lui Dan Oprescu a început în forţă şi a ratat ocazii imense prin D. Ene şi David. Oltenii s-au desprins decisiv în finalul reprizei, în care au punctat de două ori.

Mai întâi, în minutul 43, Bancu a deschis scorul cu un şut plasat din interiorul careului. Peste numai un minut, Ene a scos penalty, pe care l-a transformat cu siguranţă.
Slătinenii au dominat şi actul secund şi în minutul 52, nou-intratul Sălăjan a ratat o mare oportunitate. Intrat pe teren cu cinci minute înainte, Cătălin Crăciun a închis tabela în minutul 85 cu un gol frumos, după o acţiune personală.
„A fost un joc bun, în care ne-am creat multe ocazii, unele dintre ele ratate, aş vrea ca toată lumea să înţeleagă că echipa este foarte tânără, din nou am avut patru, cinci jucători sub 21 de ani în teren, trebuie să capete experienţă, au nevoie de moral, de încredere iar aportul suporterilor va conta, tocmai de aceea aş vrea un pic de răbdare. Unul dintre scopurile noastre este să nu primim gol, fiind o echipă nouă, până ne vom da drumul la joc, pentru că încă nu jucăm la capacitate maximă, relaţiile de joc nu sunt chiar aşa cum ne dorim, până ne punem la punct este important să obţinem ceva rezultate”, a declarat tehnicianul slătinenilor, Dan Oprescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...