Actualitate

Bogdan Mateescu, membru al CSM: “Am rămas cu un gust amar”

Judecătorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a susţinut miercuri că a rămas cu un gust amar după ce l-a auzit pe ministrul Justiţiei declarând că nu a solicitat aviz Consiliului.

"Am asistat la o conferinţă de presă în urma căreia mi-a rămas un gust amar incredibil. L-am ascultat pe domnul ministru (n.r. Iordache), care a declarat public întregii Românii că nu a solicitat aviz. În realitate, pe site-ul CSM este o solicitare de aviz", a afirmat Mateescu, în şedinţa CSM.

Preşedintele CSM, Mariana Ghena, a explicat că solicitarea ministrului se află nu numai pe site, ci şi la fiecare membru.

"Nu numai pe site. Fiecare dintre dumneavoastră aţi primit copie după materialul primit şi înregistrat astfel încât se vede foarte clar din lectura textului că se solicită aviz", a menţionat aceasta.

Judecătorul Mateescu a criticat şi faptul că ministrul Florin Iordache nu a venit la şedinţa CSM.

"Este într-adevăr o solicitare de aviz în pofida neadevărului spus expres de domnul ministru, care, din nefericire, astăzi cu mult curaj lipseşte de la şedinţa CSM. Discutăm de acest aviz care a fost solicitat şi toată lumea trebuie să ştie, în pofida neadevărului spus de ministrul Justiţiei, ieri la ora 17.00", a mai spus el.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...