Politică

Prima şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vâlcea din 2017

Vineri, 27 ianuarie 2017, la Râmnicu Vâlcea a avut loc prima reuniune din acest an a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vâlcea, reuniune în care s-au dezbătut teme importante pentru Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea, ce vor fi abordate pe parcursul anului 2017.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate mai multe materiale cu privire la analiza rezultatului alegerilor locale şi parlamentare, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, precum şi unele măsuri cu caracter intern, menite să contribuie la consolidarea PSD Vâlcea ca principală forţă politică de la nivelul judeţului.

Participanţii la această întâlnire, preşedinţi de organizaţie, primari, viceprimari, consilieri judeţeni, parlamentari, au analizat rapoartele prezentate şi având în vedere demisia domnului Coca Laurenţiu Florian din funcţia de Secretar Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea, urmare a faptului că a devenit funcţionar public, membrii Comitetului Executiv Judeţean au votat în unanimitate desemnarea domnului senator Matei Constantin Bogdan ca Secretar Executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea, până la următoarea conferinţă judeţeană de analiză şi alegeri.

În cadrul aceleiaşi întâlniri, inginerul Adrian Mihăilă a fost desemnat, prin vot, Preşedinte al Clubului Social Democrat Vâlcea, structură de dezbateri şi dialog cu societatea civilă, prevăzută în cadrul Statutului PSD.

Membrii Comitetului Executiv Judeţean au adoptat MOŢIUNEA prezentată de Preşedintele PSD Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, cu privire la declanşarea procedurilor statutare de evaluare şi pregătire a tuturor structurilor interne pentru alegerile locale din anul 2020.

”Rezultatele de la alegerile locale, dar şi parlamentare au fost unele excepţionale şi îi felicit şi le mulţumesc tuturor pesediştilor, membrilor şi simpatizanţilor noştri din tot judeţul. Eu cred că din acest moment, bazându-ne pe bunele rezultate şi experienţa acumulată, trebuie să trecem într-o altă etapă şi anume pregătirea partidului pentru următoarea provocare «Alegerile din anul 2020», iar startul acestei operaţiuni a fost dat în cadrul acestei întâlniri. În paralel, în plan administrativ ne vom mobiliza pentru punerea în practică a măsurilor prezentate în programul economic şi social cu care am câştigat alegerile locale şi parlamentare. Este o perioadă grea prin care ţara trece, cu provocări incredibile, dar sunt convins că la nivel guvernamental, dar şi local, împreună vom reuşi să construim pentru binele oamenilor”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedinte PSD Vâlcea.

În prima jumătate a acestui an vor fi demarate şi implementate proceduri specifice cu privire la înfiinţarea Ligii Elevilor Social Democraţi şi Ligii Studenţilor Social Democraţi din cadrul TSD Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...