Sport

Pandurii, răpuşi de „lupii galbeni”

Surclasată cu 4-0 la Ploieşti, echipa lui Grigoraş a suferit prima înfrângere a sezonului şi a pierdut prima poziţie e clasamentului în detrimentul Stelei. CS Pandurii a jucat în inferioritate din minutul 34, după eliminarea lui Voiculeţ.

Echipa din Târgu Jiu a început bine jocul de la Ploieşti şi putea deschide scorul în minutul 5, la pătrunderea lui Călin Cristea, însă portarul Bornescu a fost inspirat şi a reuşit să respingă. Petrolul a replicat rapid şi a irosit două bune oportunităţi, dar echilibrul s-a rupt în minutul 34, când Voiculeţ a văzut direct roşu pentru un fault la mijlocul terenului. Gazdele au deschis scorul înainte de pauză, prin lovitura de cap a lui Hamza, care l-a păcălit pe Lazăr. „Lupii galbeni” au continuat să atace poarta Pandurilor şi în partea secundă, iar tabela s-a mai modificat de alte trei ori până la final. „E victorie meritată a gazdelor. Scorul putea fi chiar mai drastic. Puteau să ne bată şi cu 10-0! Jucătorii mei nu au rezistat presiunii create de un public fantastic, care ştie cum să-şi susţină favoriţii. E adevărat că echilibrul s-a rupt şi după eliminarea, gratuită zic eu, a lui Voiculeţ. Poate pierdeam şi 11 contra 11, fiindcă Petrolul a avut mai multă determinare. Noi trebuie să privim cu demnitate această înfrângere. Ne doare, dar trebuie s-o acceptăm. Trebuia să vină şi primul eşec”, a declarat antrenorul Petre Grigoraş.

"Puteau să ne bată şi cu 10-0! Jucătorii mei nu au rezistat presiunii create de un public fantastic, care ştie cum să-şi susţină favoriţii. E adevărat că echilibrul s-a rupt şi după eliminarea, gratuită zic eu, a lui Voiculeţ.", Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

„Trebuie să ne refacem psihic”

Deşi primise 5 goluri în precedentele 7 etape, CS Pandurii a încasat 4 „boabe” de la Petrolul, iar runda viitoare va întâlni CFR Cluj. Petre Grigoraş speră ca elevii săi să nu mai repete aceleaşi greşeli şi cu campioana României. „Indiferent că pierdeam cu 1-0, sunt tot 3 puncte pierdute. Important e să învăţăm ceva din înfrângerea cu Petrolul, care ne-a pus cu botul pe labe. Până la meciul cu CFR Cluj sper să ne revenim psihic. Întâlnim una dintre primele două echipe, ca valoare, ale campionatului, dar Pandurii a avut mai mereu rezultate pozitive cu CFR-ul. Noi ne-am propus să ne păstrăm poziţia de lideri! A fost probabil una conjuncturală”, a adăugat Grigoraş. Omologul său a recunoscut că nu anticipa un asemenea rezultat. „Nu m-aş fi aşteptat la un scor aşa mare, fiindcă întâlneam o echipă care joacă fotbal şi care nu întâmplător era pe primul loc. Noi nu mai câştigasem de 4 etape şi aveam nevoie de această victorie”, a declarat Mircea Rednic, tehnicianul Petrolului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...