Ultima Oră

Primarul Neagoe din Ioneşti a împuşcat accidental un om la vânătoare

Dosar penal pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă

Miercuri, 25 ianuarie a.c., ora 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza fondului cinegetic nr. 35 Scundu, la o acţiune de vânătoare organizată legal, a fost executat un foc de armă, fiind rănită accidental o persoană care se afla în zonă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au stabilit că, jurul orei 17.00, 2 persoane se aflau pe raza fondului de vânătoare nr. 35 Scundu şi, întrucât în punctul iniţial de aşteptare nu a apărut vânat, cei doi bărbaţi împreună cu o a treia persoană s-au deplasat spre un alt punct de aşteptare, situat pe raza aceluiaşi fond cinegetic.

Astfel, aceştia, deplasându-se pe DC 102, în direcţia de deplasare a localităţilor Ioneşti-Scundu, au observat un exemplar de porc mistreţ, moment în care Neagoe Constantin a executat un foc de armă rănind accidental la nivelul piciorului stâng, un bărbat de 43 de ani din localitatea Orleşti.
Bărbatul rănit a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Rm. Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul preliminar de plagă prin împuşcare coapsă stângă, acesta rămânând sub supraveghere medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală fără drept şi vătămare corporală din culpă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...