Ultima Oră

Se reia furnizarea apei calde menajere şi a agentului termic în Craiova

Remedierea avariei care a oprit livrarea agentului termic în Craiova se desfăşoară, la această oră, conform graficului stabilit împreună cu Secretarul de Stat şi primarul interimar al Craiovei. În urmă cu puţin timp, reprezentanţii CET 2 au informat conducerea Primăriei Craiova că s-a trecut la procedura de încărcare a punctelor termice din municipiu, urmând ca furnizarea agentului termic către populaţie – încălzirea apei menajere şi a celei din caloriferele craiovenilor – să se facă începând cu ora 19.00, aşa cum a fost anunţată iniţial.

“Am ţinut în permanent legătura cu reprezentanţii CET 2, pentru a fi siguri că totul este conform discuţiilor şi planului agreat. Până în acest moment, nu au mai apărut probleme suplimentare şi sperăm ca, în cel mai scurt timp, craiovenii să aibă căldură în apartamente”, a declarat Mihail Genoiu, primarul interimar al Craiovei. Furnizarea agentului termic către populaţie se va face gradual, pentru a se evita şocurile termice din cauza diferenţelor mari de temperatură.

Astfel, primii locatari care vor primi căldură vor fi cei din cartierele Brazda lui Novac şi Rovine, iar ultimii la care va ajunge agentul termic sunt cei care locuiesc în cartierele Lăpuş-Argeş şi 1 Mai.

Reprezentanţii CET 2 au mai transmis că apartamentele afectate de avaria magistralei de apă caldă a CET 2 de pe strada Ioan Cantacuzino din cartierul 1 Mai vor beneficia de căldură în jurul orei 24.00.

Tot spre miezul nopţii vor avea apă caldă şi craiovenii racordaţi la PT 10 din cartierul Craioviţa Nouă (aproximativ 300 apartamente), unde a avut loc, în după-amiaza zilei de duminică, 22 ianuarie, o avarie, de această dată, în reţeaua Termo Craiova, din cauza şocului termic ca efect al incidentului de la Complexul Energetic Oltenia - Sucursala Electrocentrale Craiova II (CET 2). Pentru a preîntâmpina astfel de probleme, reprezentanţii CET 2 au decis ca, de acum înainte, pregătirea agentului termic să se facă cu ambele cazane disponibile.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...