Sport

Handbal feminin, Liga Naţională, SCM Craiova – HCM Rm. Vâlcea, 24-26 (8-11)

HCM Rm. Vâlcea câştigă la Craiova şi termină turul campionatului pe locul cinci

HCM Rm. Vâlcea a câştigat astăzi derby-ul Olteniei cu SCM Craiova, cu scorul de 26-24 (11-8), într-un meci disputat în Sala Polivalentă din Bănie. Partida a contat pentru ultima etapă din turul Ligii Naţionale.

Antrenorul principal al echipei HCM Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Sbora, crede că diferenţa din jocul de la Craiova a fost făcută de defensivă. “Avem nişte fete deosebite, care au înţeles ce înseamnă performanţa şi nu facem altceva decât să ne bucurăm pentru acest rezultat. Sunt din Craiova şi cred că de doi ani nu am mai văzut atâţia spectatori în sală. Niciodată în carieră nu m-au obsedat rezultatele, ci doar jocul echipei. Cred că diferenţa a fost făcută de apărare, noi am avut una superioară, dar şi de disciplina în joc. Felicit fetele! Suntem olteni, au fost ambiţii mari, dar mă bucur că au fost mulţi spectatori în sala de la Craiova”, a spus craioveanul Gheorghe Sbora, antrenor la HCM Rm. Vâlcea.

“Postul de extremă stânga, rămas neacoperit după accidentarea lui Elisei, nu ne oferă nimic ofensiv. Apărarea nu a fost la înălţimea pregătirii pentru acest joc. Nu am avut atitudine, nu au fost disciplinate. Felicit echipa din Vâlcea. Cuplul de arbitrii, pe care îl apreciez, s-a ridicat la nivelul prestaţiei noastre. Astfel de jocuri ne îndepărtează de obiectivul nostru. Îmi pare rău, că publicul a venit la sală în număr mare, şi-a făcut datoria, ne-a încurajat, dar fetele nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor”, a spus la finalul partidei Bogdan Burcea, antrenorul principal al echipei SCM Craiova.

După acest rezultat, cele două formaţii au făcut schimb de locuri în clasament. Vâlcea a trecut pe locul cinci, cu 19 puncte, iar Craiova se află pe locul şase, cu 17 puncte.

În prima etapă din retur, HCM Rm. Vâlcea va juca miercuri, 18 ianuarie, de la ora 16.00, tot în deplasare, cu U Cluj.

HCM Rm. Vâlcea: Blazek, Şerban, Vălean - Adespii 9, Gavrilă 4, Senocico 3, Safta 3, Simion 3, Khouildi 2, Vizitiu 2, Florica, Craiu, Stoicănescu, Cioaric. Antrenori: Gheorghe Sbora, Luminiţa Dinu.
Arbitrii: R. Iliescu (B)/P. Manea (B), Observator: A. Lupsa (CS).

Sursa foto: gds.ro

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.01.2017 - 09:30marius:cu rabdare se construieste incet dar sigur o echipa care sa continue sa indreptateasca pe oricine sa spuna, capitala handbalului feminin romanesc nu a murit. Bafta in continuare !

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...